MØD TEAMET BAG M+A SMALLBIZ A/S

- professionelle og erfarne virksomhedsmæglere

Mød teamet: Virksomhedsmægler Jørn Andersen

Jørn Andersen
Senior Virksomhedsmægler

Jørn har en solid baggrund inden for ledelse, drift og forretningsudvikling på direktionsniveau i en række store, danske koncerner og sammen med sin mangeårige erfaring som virksomhedsmægler, har Jørn de bedste forudsætninger for at kunne rådgive omkring og gennemføre ejerskifte på et højt professionelt niveau.

Mobil: +45 28 35 84 19

joern.andersen@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler og indehaver Thomas Egedgaard

Peter Hald
Virksomhedsmægler

Peter har en mangeårig karriere bag sig i automobilbranchen, hos importører og som selvstændig autoforhandler af et kendt bilmærke, hvor Peter i mange år har arbejdet med ledelse og forretningsudvikling. Baggrunden gør, at han er en rigtig god sparringspartner for ejerledere, når de skal sælge, købe eller udvikle virksomhed.

Mobil: +45 26 11 07 97

peter.hald@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler Peter Hald

Lisbeth Edelmann Nyborg
Virksomhedsmægler

Lisbeth har i mere end 25 år været mellemleder og direktør i ind- og udland, blandt andet for Dansk Supermarked. Siden begyndelsen af 00'erne har hun som selvstændig løst interim opgaver som direktør, ydet virksomhedsrådgivning, arbejdet med turn-arounds og ejerskifte. Lisbeth er en stærk sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 26 75 69 10

lisbeth.edelmann.nyborg@m-plus-a.com

Image

Per Grøndal
Virksomhedsmægler

Med ledelseserfaring fra nationale og internationale virksomheder samt flere år som selvstændig har Per de forudsætninger, der kræves for at arbejde med salg og køb af virksomheder. En proaktiv og strategisk tilgang er kendetegnende for Pers arbejde, hvilket gør ham til en effektiv, professionel og troværdig samarbejdspartner ved formidling og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 44 12 66 11

per.groendal@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler og indehaver Thomas Egedgaard

Helle Ghodt
Virksomhedsmægler

Gennem ansættelse i en stor international virksomhed og 16 år som ejerleder har Helle oparbejdet en solid viden om strategisk opkøb og salg, forretningsudvikling og markedsføring. Helle har bred erfaring med at arbejde med hele værdikæden og har ligeledes en god indsigt i detailbranchen. Det gør hende til en oplagt sparringspartner ved salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 30 80 85 20

helle.ghodt@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler Jørn Andersen

Ninna Rømer Andersen
Kontorassistent

Ninna har stor betydning for, at vi er i stand til at yde et højt serviceniveau til vores kunder. Med overblik supporterer hun hver dag vores virksomhedsmæglere i arbejdet med formidlingen og udviklingen af vores kunders virksomheder. Det gør virksomhedsmæglerne i stand til at fokusere 110 % på netop din opgave.

Mobil: +45 30 80 85 20

helle.ghodt@m-plus-a.com

Mød teamet: Virksomhedsmægler og indehaver Thomas Egedgaard

Mikkeline Andersen
Projekt- og administrationskoordinator

Med et godt overblik spiller Mikkeline en afgørende rolle i koordineringen af vores projekter samt implementeringen og den efterfølgende drift af disse. Med et godt indblik i vores forretningsgange supporterer hun ligeledes virksomhedsmæglerne i deres daglige arbejde, så de kan arbejde fokuseret med vores kunders opgaver.

Mobil: +45 29 33 61 98

mikkeline.andersen@m-plus-a.com

Image

Brian Feldsted
COO | Chief Operating Officer

Brian har mange års solid erfaring inden for ledelse, forretningsudvikling, projektledelse og procesoptimering fra internationale koncerner. Det sikrer os et stærkt operationelt grundlag, herunder optimale processer og forretningsgange, så vi kan yde en kompetent, effektiv og professionel service i arbejdet med salg, køb og udvikling af virksomhed.

Mobil: +45 24 43 35 16

brian.feldsted@m-plus-a.com

Mød teamet: CEO Frank Jensen

Frank Jensen
CEO | Chief Executive Officer

Frank har en lang karriere bag sig med ledelse og forretningsudvikling i internationale koncerner, hvor han har bestridt stillinger med regionalt og globalt ansvar. Frank udvikler og leder en forretning med fokus på kundens oplevelser og udbytte og sikrer, at forretningsgrundlaget og kundeværdien til enhver tid udgør det bedste alternativ på markedet.

Mobil: +45 24 42 79 16

frank.jensen@m-plus-a.com