EN HELSTØBT PORTALLØSNING I ET SIKKERT MILJØ

- markedets stærkeste løsning ved salg, køb og udvikling af små virksomheder

Image

SPECIALUDVIKLET PORTALLØSNING

Alle sælgere og købere oprettes i M+A Smallbiz A/S Portalen, der er en specialudviklet  portalløsning til formidling af små små virksomheder. Portalen er medvirkende til at sikre et højt sikkerhedsniveau og fortrolig behandling af alle oplysninger gennem hele processen.

Afhængigt af den profil man ønsker at oprette sig som i M+A Smallbiz A/S, bliver man bedt om at indgive diverse oplysninger. Som person valideres man desuden på baggrund af NemID, mens en tilknyttet virksomhed registreres og valideres ud fra et CVR tjek.

Efter oprettelse og validering får man på baggrund af sin profil adgang til enten salgs- eller købsemnerne i M+A Smallbiz A/S Portalen.

Denne tilgang sikrer, at man som sælger i M+A Smallbiz A/S er sikret, at de købere, som får adgang til informationen omkring ens virksomhed, også har de økonomiske ressourcer, det kræver at købe virksomheden. Som køber er man sikret, at alle virksomheder er værdiansat på et professionelt og veldokumenteret grundlag, som sikrer en vurderingspris, der afspejler den reelle markedsværdi.

Derfor har vi som nævnt brug for en række oplysninger, som bliver behandlet fortroligt og sikkert.

I M+A Smallbiz A/S Portalen bliver du guidet igennem de forskellige faser.

Virksomhedsbørsen løser opgaver med samarbejdspartner

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på 70 20 66 95 eller info@m-plus-a-smallbiz.com

Opret dig i M+A Smallbiz A/S Portalen

Vil du sælge eller købe virksomhed, skal du oprette dig som hhv. sælger eller køber i M+A Smallbiz A/S Portalen.

Opret dig i M+A Smallbiz A/S