ER DU EJERLEDER OG HAR DIN VIRKSOMHED UDFORDRINGER PÅ GRUND AF KRISEN?

Kontakt CEO Frank Jensen på 24 42 79 16 eller frank.jensen@m-plus-a.com og book et FIAG-møde.

Gratis og uforpligtende krisesparring med professionelle fagfolk.

FIAG - GRATIS, INDLEDENDE SPARRING

ved salg, køb og udvikling af små virksomheder

Image

START PROCESSEN MED EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Indsigt i og forståelse for processen er afgørende for et vellykket resultat ved både  salg, køb og udvikling af virksomhed. Det gælder også, selvom det drejer sig om en lille virksomhed.

Derfor tilbyder vi FIAG, der er vores gratis, indledende sparring til virksomhedsejere i forbindelse med formidling og udvikling af virksomhed. FIAG er baseret på en telefonisk samtale, hvor vi danner os en forståelse for netop din situation og proces, samt de forudsætninger du har for at gennemføre denne.

Med den grundlæggende forståelse for din proces har vi de rette forudsætninger for at guide dig i forhold til det videre forløb. I nogle tilfælde vil vi opfordre dig til at tage kontakt til en af de øvrige rådgivere, herunder advokat, revisor og pengeinstitut, mens vi - som virksomhedsmægler - i andre tilfælde vil være en del af den næste fase.

Som ”gratis, indledende sparring” antyder, kan du med fordel gøre FIAG til en del af forløbet, så tidligt som muligt. Det betyder dog ikke, at du skal undlade at aktivere den gratis, indledende sparring, hvis du allerede er påbegyndt et forløb med salg, køb eller udvikling af virksomhed, men er usikker på de forskellige faser i processen. Tværtimod, for FIAG tager udgangspunkt i din situation og den fase, som du befinder dig i, og vil altid have som formål at sikre dig det bedste udgangspunkt at arbejde videre ud fra.

FIAG er gratis, indledende sparring

ER DU EKSISTERENDE ELLER KOMMENDE EJERLEDER I EN STØRRE VIRKSOMHED ELLER FORRETNING? 

Overvejer du at sælge, købe eller udvikle en virksomhed i SMV segmentet, finder du yderligere information på Virksomhedsbørsen as.

Er dit mål at sælge, købe eller udvikle en butik eller forretning, får du adgang til relevant information på ButiksBørsen A/S.


Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på 70 20 66 95 eller info@m-plus-a-smallbiz.com

GØR FIAG TIL EN DEL AF PROCESSEN

Det er gratis og helt uforpligtende at opnå indsigt i og forståelse for den kommende proces. Book dit FIAG møde i dag.

BOOK FIAG MØDE