M+A SMALLBIZ A/S

 - professionel formidling og udvikling af små virksomheder

EN DEDIKERET OG HELSTØBT LØSNING VED SALG, KØB OG UDVIKLING AF SMÅ VIRKSOMHEDER

Om du skal sælge, købe eller udvikle en mindre eller større virksomhed, har ikke betydning for de opgaver og områder, der skal arbejdes med undervejs i processen. Selvsagt er det i begge tilfælde essentielt at arbejde ud fra professionelle og strukturerede processer, og derfor må du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, serviceniveau eller rådgivning undervejs i forløbet.

Derfor tilbyder vi gennem M+A Smallbiz A/S markedets ubetinget stærkeste løsning ved formidling af selv helt små virksomheder. Konceptet er baseret på professionelle virksomhedsmæglere. strukturerede processer og en dedikeret indsats gennem hele forløbet - alt sammen til en overkommelig.

Med mere end 20 års erfaring i markedet fra M+A Group A/S har vi det kendskab og den forståelse, som er afgørende for at kunne facilitere en effektiv og vellykket proces.

Virksomhedsbørsen er Danmarks største virksomhedsmægler for små og mellemstore virksomheder

M+A Smallbiz A/S formidler virksomheder med en minimumstransaktionsværdi på 5 mio. kr. eller derunder

SALG, KØB ELLER UDVIKLING AF EN STØRRE VIRKSOMHED ELLER FORRETNING?

Hvis din virksomhed eller forretning har en forventelig minimumstransaktionsværdi på over 5 mio. kr., eller du søger en virksomhed, hvor værdien overstiger "grænsen" for at passe ind i M+A Smallbiz A/S, er det oplagt at besøge Virksomhedsbørsen as eller ButiksBørsen A/S, der ligeledes er en del af M+A Group.

Gennem Virksomhedsbørsen as formidler og udvikler M+A Group A/S små og mellemstore virksomheder, mens salg, køb og udvikling af større  butikker og forretninger foregår i ButiksBørsen A/S. Formidlingen og udviklingen er i alle tilfælde baseret på strukturerede processer og dedikerede virksomhedsmæglere.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommende til at kontakte os på 70 20 66 95 eller info@m-plus-a-smallbiz.com.

M+A SMALLBIZ A/S "A PART OF M+A GROUP"

M+A Smallbiz A/S er en del af Danmarks største virksomhedsmægler M+A Group A/S, som foruden M+A Smallbiz A/S omfatter Virksomhedsbørsen as og ButiksBørsen A/S.

Med mere end 20 års erfaring og et solidt branchekendskab har vi de rette kompetencer og forudsætninger for at facilitere og guide dig gennem hele processen, uanset om du skal sælge, købe eller udvikle en lille eller større virksomhed eller butik.

LÆS MERE OM M+A GROUP A/S HER.

VISION OG MISSION

M+A Smallbiz A/S' vision er at sætte standarden for en holistisk og værdiskabende service i forbindelse med salg, køb og udvikling af små virksomheder.

Det kræver, at ”vores” virksomheder løbende skaber positive resultater, og derfor er vores mission at bidrage til, at dette sker ved at styrke det kommercielle grundlag.

Vores vision og mission stiller høje krav til virksomhedsmæglernes tilgang til arbejdet med din virksomhed, deres forståelse for hele det kommercielle grundlag, den dedikerede markedsføring af salgsvirksomheder samt arbejdet med at sikre det rette match mellem køber og virksomhed. Høje krav som sikrer en effektiv proces og et vellykket forløb, og som er nødvendige at stille til virksomhedsmægleren. Også selvom det drejer sig om formidlingen eller udviklingen af en lille virkosmhed.

Virksomhedsbørsen leverer services på et højt niveau
Virksomhedsbørsen arbejder struktureret og professionelt med enhver opgave

ET GODT GRUNDLAG ER UDGANGSPUNKTET FOR EN EFFEKTIV PROCES

M+A Smallbiz A/S er en banebrydende service på et marked, der gennem årene har været præget af tvivlsomme værdiansættelser og svag båndbredde, når det gælder markedsføring og adgang til potentielle købere, sælgere og investorer. Med et marked, som består af mere end 300.000 virksomheder, er det langt fra hensigtsmæssigt.

Derfor er alle salgsvirksomhederne i M+A Smallbiz A/S værdiansat på basis af en grundig analyse af virksomhedens historiske udvikling baseret på de interne, normaliserede regnskaber, de vigtige faktorer omfattende alle aspekter med relation til virksomheden samt virksomhedens potentiale. Alle købere i M+A Smallbiz A/S bliver desuden vurderet i forhold til kompetencer og økonomiske ressourcer, inden de får adgang til salgsmaterialet omkring en virksomhed.

Det solide og veldokumenterede grundlag er sælgers garanti for en professionel og forsvarlig håndtering af informationerne omkring virksomheden, købers garanti for solide og interessante virksomheder, og alle parters garanti for en effektiv proces.